Kräknyår…

Redan innan jul var det ganska förkylt hemma hos oss men det var visst bara starten. Både jag och K jobbade mellandagarna och vi hade det superskönt och lugnt, mycket kärringar och lite barn. Den 29 december börjar det gå kräksjuka. Den 30 dec ligger både jag och K hemma och jaa, kräks. Halva dagiset blev smittat (som tur var hade vi ju knappt några barn där). Nyårsafton gick i lugnets tecken, vi åt chips och drack lite öl. Små sov vid tolvslaget men fick ändå se lite fyrverkerier.
Vi skulle ju dagen efter åka båt med mamma och pappa och syster och hennes familj så det var ganska skönt att må hyffsat när man vaknade.
Båtresan till Sverige gick bra, det gungade lite men vi satt i puben och lyssnade på trubaduren som spelade. Fick även en sång dedikerad till oss. =)

Måndagen den 2 jan. gick i festandets tecken. Vi åkte hem till Mamma och Pappa och åt kräftor, drack lite gott vitt vin och lyssnade på bra musik innan det blev dags att åka till båten igen. Efter det har det bara rullat på, vi har skålat, ätit, varit på disco, i puben och lyssnat på en ny trubadur, sjungit allsång, sprungit i korridorerna (man är ju världens bästa moster 😉 ) and so on….Pappa var lite förkyld men annars mådde resten av oss bra…..

Kl. 6 på morgonen vaknar K av att kroppen gör ont, huden värker och han mår otroligt illa. Efter det går det bara utför. Mamma och pappa följer oss till taxin och K piggnar till ett litet tag och klarar sig hem. Han spenderar sen tiden i sängen med att försöka hålla inne sin värktablett för att febern inte ska få grepp igen. 😦

K har fått vara hemma 2 dagar och kurera sig. Stackarn fyllde dessutom år i förrgår så han fick spendera den hemma med mig och en massa 2½ men, top gear, The big bang theory och annat mumsigt.. Igår åkte han till sjundeå och lämnade förkylda mig hemma (sååå skönt att få vara ensam hemma lite).

Nu vill jag dock ha min karl tillbaka, några timmar utan honom räcker sen är det inte riktigt roligt längre. Finns ju ingen här hemma som jag kan mäta snormängd med! 😉

Annonser

One thought on “Kräknyår…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s