Äntligen..

Åh.. idag fick jag äntligen håret klipp. Mitt långa skatbo har  nu blivit ungefär en dm kortare moch har upphört att vara ett skatbo. Underbart. Det var ju bara en sisådär erm…2-3 år sedan jag klippte mig sist….
Frisörskan var lite chockad när jag berättade det men efteråt berömde hon mitt hår för det var uppenbarligen starkt och fint, förutom den dm hon kapade alltså.
Det bästa av allt är att min självlockighet som inte synts på cirka 10 år direkt kom tillbaka. Mitt hår mår äntligen bra och är helt naturligt. Vet inte hur länge sen det inte var färgat, permanentat, slingat, blekt osv… Nu är det BARA mitt friska fina hår kvar. Så det som växer ut kommer ju bli superfint. =)

En annan grej som är helt underbar får jag tacka vår fina hyresvärd för. Förra måndagen fick vi en ny diskmaskin. Den var egentligen hans gamla men skitsamma enligt mig, den är ju tyst och fin och diskar så bra!.
Vi kom överens om att han skulle komma tillbaka denna vecka och sätta lite silikon i 2 hål i badrummet samt sätta fast en träskiva till diskmaskinen. Ikea kök förstår ni, de passar inte så bra alla gånger.  I torsdags skrev jag till honom och förklarade att diskmaskinen var bra och ingen läcka (försäkringen täcker inte om man själv satt in den och det läcker). Samtidigt passade jag på att fråga om det vore möjligt att få en fönsterbräda även i sovrummet.
Han sa att det nog skulle gå och frågade om jag kunde ge måtten till fönstret. Eftersom vi inte har något måttband hemma (vi är tillräckligt långa ändå….) så fick han vänta till igår med måtten. Idag skrev han att han kunde komma nu på kvällen och lite efter klockan sju ringde det på dörren. Nu har vi silikon i våra badrumshål (de som inte ska finnas där alltså, vore ju dumt att sätta silikon i avloppet lixom…)samt en fin träskiva på vår diskmaskin (som är för tillfället fäst med jesustejp samt en harlequin roman medan limmet torkar) + en jättefin, men sned, fönsterbräda. Kristian sa direkt att den var sned och jaa… ena ändan är knappt en ½cm och den andra 5cm från fönstret  så lite snett är det. Jag får helt enkelt ställa min kulsamling på en annan hylla…

Snyggt som fan blev det i alla fall och jag är återigen så otroligt glad för vår hyresvärd och hans pappa. Mysiga karlar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s