En kort resume

Det har ju gått en tid sedan jag skrev sist men faktiskt inte så länge som jag trodde. Julen spenderades tillsammans med familjen i Sverige för första gången på 6 år. Det kändes skönt att få komma hem och äta julmat tillsammans med mamma och pappa hemma hos syster och hennes familj. Älskade var ju såklart med och han hade fått bra betyg från systers karls mamma. Men som min mamma sa, det visste vi ju att han skulle få…

Efter att spenderat 5 dagar i sverige tog vi vårt pick och pack (typ 4 resväskor och2 ikea kassar) och åkte hem. Det var så jäkla skönt att få sova i egen nybäddad säng med nya täcken och lakan (som vi fick i julklapp). Mums för sånt!

Vi fick en massa julklappar och bland dem var underlakan(som jag önskat) massa av skor till dagis,bland annat fodrade gummistövlar som är sååå snygga och ett par bruna höga stövlar som satt perfekt. Det fanns även jackor och halsdukar och handskar och långkalsonger och strumpor och massa saker.  Det bästa med mammas shoppande är nästan att det att hon fattar vad som behövs på dagis. Hon köper tjocka strumpor och handskar (så nu har jag extra par både hemma och på dagis).

Katterna fick innan jul en egen rullväska som transportbur. Hittade en på tarjoustalo (typ ÖB i sverige) som kosta 30e och den är hur bra som helst. Lite läskig för katterna men det funkade riktigt bra.

Nyåret spenderades i Ingå utanför helsingfors. Vi var med Kristians 2 kompisar och den enas flickvän. det var en lugn och mysig nyårsafton.

Allt som allt var detta en trevlig och lugn jul. Så underbart skönt!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s