Vagn

Tiden bara rinner iväg. I går var vi iväg till sjundeå och fick äta smaskens mat. Syndigt god porterstek med duchess potatis och sallad. Tror faktiskt att Kristians mamma och styvfar gör världens godaste sallad. Åt och åt och åt…

Idag åkte vi och köpte en vagn. En begagnad vagn för 320e blev det. Den är använd i cirka 6 månader men i riktigt bra skick och smidig. Den väger knappt något med sittdelen i och jag kan lätt byta mellan sittdel och liggdel sjläv. Handtaget går att vända både neråt och uppåt så att vagnen får plats i hissen om det behövs. Rejäla hjul och allmänt skön att köra tycker jag.
Såklart att en begagnad vagn har en del skavanker men det kvittar för mig. Finns små skönhetsfel och orkar jag fixa sen när jag är ledig så fixar jag. Annars kan man låta det vara. Tycker på ett sätt att det är bra att det synts att den använts men ändå är i så bra skick, kanske tyder på bra kvalite?

En crescent är det och jag vet faktiskt inte vad modellen heter men den liknar crescent comfort när man googlar. Bryr mig inte direkt om sånt så jag frågade inte när vi träffade säljarna. Brydde mig mera om hur man fäller ihop den. 😀

Så här ser det ut. Ska ta några bilder sen så att man ser insidan på delarna.Insidan är beigerandig och jättefräsh. Tror nog att de förra ägarna har tvättat de lätttvättade delarna. Resten får jag  som sagt kanske ta sen. Om jag orkar. Ser ingen ide att skölja av hjul och tvätta bort lera därifrån bara för att städa….

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s