Ellas kudde…

Vi har en kudde hemma som är hård och formad. Såndär bra för nacken kudde. Ella ÄLSKAR den kudden. På översta bilden, som är tagen mitt i natten med nått ”Night mode” på kameran (kunde ju inte anvä nda blixten för då skulle jag väckt K), ligger hon på sin kudde. Det man ser precis framför henne är min kudde och hon ligger på ganska få cm. Hon stirrar på Pixie som vaknade till för jag var på toa… Så den lilla katten har tryckt in sig på de få cm som syntes av hennes kudde under natten. 

 Idag tog hon sin dagssovsstund på just den kudden….Hon ligger alltså helst inte på nått annat än den kudden. Tur att jag använder den mest när jag har ont i nacken, annars är den bara underlag för att få min vanliga kudde lite högre upp i ena ändan.

Pixie undrar varför matte springer smyger runt i sovrummet. Hon är lite mer lättväckt än Ella. Eller så bryr sig bara Ella mindre om allt runt henne när hon vill sova….

För min del är det tur att mamma köpt kläder åt mig. Denna passar finemang nu men är förstor om jag inte har mage. Skönt att slippa lappa glipor med linnen ;). 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s