Ny vecka.

Idag är det måndag. Ks sista vecka hemma med oss innan han ska tillbaka till jobbet. Idag ska vi iväg till rådgivningen och se om lillfisen gått upp i vikt. Han är ju 10 dagar gammal nu så helst ska han ha kommit tillbaka till sin födelsevikt.  Håller tummarna för jag vet inte hur vi ska truga i honom mera mat. Nätterna går för det mesta bra. Lillfisen vaknar varannan timme, blir matad och somnar sen om. På dagarna kan han sova lite längre men eftersom vi trugar i honom mat så blir han ändå väckt minst var 3 timme.
Denna natten var lite bökig då lillfisen hade lite svårt att få ro, jag hade världens huvudvärk och K var megatrött. Men tillslut fick vi alla sova.
Lillfisen vill gärna ligga på rygg men det får han inte göra när han ska sova så det blir lite trumpna miner. Igår rullade han från sidan till magen i soffan så det gäller att ha lite koll trots att han är så liten.

Appropå lillfisen så ligger han nu och lufttorkar i soffan. Tror att han snart vill ha mat för armarna flaxar och munnen öppnas som om han är en fågelunge. Han har i helgen fått uppleva sitt första bad här hemma. Han gillade det mycket mera än när han fick bada på förlossningen. Inget skrik alls =).

Annars blir veckan ganska späckad. Idag är det rådgivning + en del samtal som ska göras. Imorgon får vi besök vid 11 tiden och jag har tänkt att jag ska baka muffins innan. Sen på Onsdag kommer mamma och pappa från sverige. Sen är det ju valborg och vi kanske åker till sjundeå över helgen. Vädret, som varit så fint hittils, ska visst bli sämre till helgen men det kan ändå vara skönt att komma ut på landet lite.

Nä, dags att mata lillfisen =)

Annonser

One thought on “Ny vecka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s